Taxi Oosterbeek

Taxi Oosterbeek is een onderdeel van Taxi Arnhem Centrale. Omdat Oosterbeek zo dichtbij Arnhem ligt, is dit voor Taxi Arnhem Centrale een prima gebied om taxiritten aan te bieden. Wanneer u een taxi in Oosterbeek wilt bestellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kiest u dan voor een zeer scherp geprijsde taxiservice. Of u nu naar een zakelijke afspraak moet, een familiebezoek wilt afleggen of naar het dichtstbijzijnde station gebracht wilt worden; alles is mogelijk. Wij vervoeren u op een comfortabele manier en onze chauffeurs kennen de omgeving van Oosterbeek als geen ander.Taxi Oosterbeek naar Arnhem

Taxi Oosterbeek airportservice!

Wist u dat u heel gemakkelijk een taxi kunt bestellen die u van Oosterbeek naar Schiphol brengt? Ideaal voor wanneer u op vakantie gaat en niet zelf met de auto naar een luchthaven wilt rijden. Geen gesjouw met koffers en al helemaal geen stress om op tijd een parkeerplaats voor uw auto te regelen. Vanaf het moment dat u instapt, begint uw vakantie. Met de taxi van Oosterbeek naar de luchthavens van onder andere Schiphol, Düsseldorf en Eindhoven is uiteraard ook mogelijk bij Taxi Arnhem Centrale. In nog geen uurtje bent u in Düsseldorf en in een half uur kunnen we bij de luchthaven van Eindhoven zijn.Goedkoopste airportservice taxi Oosterbeek

Scherpe prijzen

Taxi Oosterbeek berekent altijd zeer scherpe prijzen. Voor een taxirit van Oosterbeek naar Schiphol kunt u zelfs tot 65% korting krijgen. Wilt u naar een andere plaats buiten gebied? Bij ritten naar andere provincies kunt u zelfs in aanmerking komen voor kortingen die oplopen tot 50%. Onze chauffeurs zijn niet alleen bekend met de omgeving Zevenaar, maar kennen de rest van Nederland ook prima. Wist u trouwens dat u bij ons met uw pinpas kunt betalen? Een groot gemak en veilig ook, want u hoeft geen contact geld op zak te hebben.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM Per minuut
€3,19 €2,35 €0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!
Instap Per KM Per minuut
Gratis €1,65 €0,25

Pinnen? Ja graag!

Wist u dat u bij ons heel gemakkelijk, veilig en snel met uw pinpas kunt betalen? Wanneer u met Taxi Oosterbeek reist, hoeft u geen contant geld bij u te hebben. Bovendien zijn onze tarieven altijd zeer voordelig. Wilt u vanaf Oosterbeek verder het land inrijden, dan maakt u zelfs aanspraak op een korting, die tot wel 40% per ritprijs kan oplopen. Gaat u vanaf Oosterbeek met de taxi naar Schiphol of een andere luchthaven, dan komt u zelfs in aanmerking voor kortingen tot 65% op het vervoerstarief.

GPS-systeem

Doordat wij met de nieuwste GPS-systemen werken, staan wij nooit voor verrassingen. Onze chauffeurs kennen de omgeving van Oosterbeek overigens goed, maar door de navigatie weten zij precies elk adres tot bij de voordeur te bereiken. Daardoor hoeft u niet lang te wachten en wordt u via de kortste/snelste weg naar uw bezoekadres gebracht. Taxi Oosterbeek vindt kwaliteit heel belangrijk en daarom zijn al onze chauffeurs gediplomeerd. Zij besteden veel aandacht aan u als klant en staan altijd voor u klaar wanneer u een speciaal verzoek hebt. De chauffeurs van Taxi Oosterbeek kennen de omgeving van Oosterbeek zeer goed. Bel daarom ook gerust wanneer u een taxi nodig hebt naar Arnhem, Velp, Huissen, Westervoort, Dieren, Duiven of Renkum.

Aanvraag

Wilt u een aanvraag indienen of meteen een taxi vanuit Oosterbeek bestellen? Bel of mail meteen en wij geven u alle informatie: 026 – 2 606 606 of info@taxi-startax-arnhem.nl.Taxi Oosterbeek nodig? Taxi Arnhem Centrale staat direct voor u klaar.

Heeft u vragen of opmerkingen?