Taxi Lathum

Taxi Lathum nodig? Wilt u wellicht met de taxi van Lathum naar Schiphol of van Arnhem naar Dreamfields festival? Kies dan voor één van de comfortabele taxi´s van Taxi Lathum Centrale. Wij bieden tegen een zeer scherp tarief deze service aan. Met de taxi van en naar Lathum of Riverparc is zodoende voor u een betaalbare vervoersoplossing. De chauffeurs van Taxi Lathum kennen de omgeving enorm goed en weten precies de kortste route. Ook voor zakelijke ritjes van en naar Lathum, bent u bij Taxi Arnhem Centrale aan het juiste adres.Taxi Lathum Arnhem

Scherpe prijzen

Taxi Lathum berekent altijd zeer scherpe prijzen. Voor een taxirit van Lathum naar Schiphol kunt u zelfs tot 65% korting krijgen. Wilt u naar een andere plaats buiten gebied? Bij ritten naar andere provincies kunt u zelfs in aanmerking komen voor kortingen die oplopen tot 50%. Onze chauffeurs zijn niet alleen bekend met de omgeving Lathum, maar kennen de rest van Nederland ook prima. Wist u trouwens dat u bij ons met uw pinpas kunt betalen? Een groot gemak en veilig ook, want u hoeft geen contact geld op zak te hebben.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM Per minuut
€3,19 €2,35 €0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!
Instap Per KM Per minuut
Gratis €1,65 €0,25

Airportservice

Wilt u met de taxi van Lathum naar Schiphol of andere luchthavens rijden? Van Lathum naar onder andere Eindhoven of Düsseldorf behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn al jaren dé airportservice specialist in de omgeving. Zo bent u in een half uur op de luchthaven van Eindhoven en in een klein uurtje op de luchthaven van Düsseldorf. Stipt op tijd wordt u bij de vertrekhal afgezet. Uw koffers worden voor u uit de achterbak getild en u hoeft zich geen zorgen te maken met eigen vervoer naar de luchthaven te rijden. En wilt u bij terugkomst weer door ons worden opgehaald? Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden.Goedkoopste airportservice taxi Lathum

Comfort

Wij doen er alles aan om u een comfortabele taxirit van en naar Lathum te bezorgen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer 1. Al onze chauffeurs worden hierin opgeleid en zijn allen gediplomeerd. Zij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en nemen de tijd wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Om van Lathum met de taxi naar andere plaatsen in Nederland te rijden, is het belangrijk om met een goed GPS-systeem te werken. Al onze taxi´s zijn daarmee uitgerust, zodat de chauffeur u op tijd ophalen en afzetten bij uw bezoekadres.

Reserveren

Wanneer u meteen een taxi wilt reserveren, dan kan dat via dit formulier. Voor meer informatie of vragen, kunt u ons direct bellen of mailen. We staan u graag te woord:

026 2 606 606 of info@taxi-startax-arnhem.nlTaxi Lathum contact

Heeft u vragen of opmerkingen?