Taxi Giesbeek

Taxi Giesbeek nodig? Wilt u wellicht met de taxi van Giesbeek naar Schiphol? Kies dan voor één van de comfortabele taxi’s van Taxi Giesbeek Centrale. Wij bieden tegen een zeer scherp tarief deze service aan. Met de taxi van en naar Giesbeek is zodoende voor u een betaalbare vervoersoplossing. De chauffeurs kennen de omgeving enorm goed en weten precies de kortste route. Ook voor zakelijke ritjes van en naar Giesbeek, bent u bij Taxi Arnhem Centrale aan het juiste adres.Taxi Giesbeek naar Arnhem

Scherpe prijzen

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM Per minuut
€3,19 €2,35 €0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!
Instap Per KM Per minuut
Gratis €1,65 €0,25

Taxi Giesbeek berekent altijd zeer scherpe prijzen. Voor een taxirit van Giesbeek naar Schiphol kunt u zelfs tot 65% korting krijgen. Wilt u naar een andere plaats buiten gebied? Bij ritten naar andere provincies kunt u zelfs in aanmerking komen voor kortingen die oplopen tot 50%. Onze chauffeurs zijn niet alleen bekend met de omgeving Giesbeek, maar kennen de rest van Nederland ook prima. Wist u trouwens dat u bij ons met uw pinpas kunt betalen? Een groot gemak en veilig ook, want u hoeft geen contact geld op zak te hebben.

Airportservice

Wilt u met de taxi van Giesbeek naar Schiphol of andere luchthavens rijden? Van Giesbeek naar onder andere Eindhoven of Düsseldorf behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn al jaren dé airportservice specialist in de omgeving. Zo bent u in een half uur op de luchthaven van Eindhoven en in een klein uurtje op de luchthaven van Düsseldorf. Stipt op tijd wordt u bij de vertrekhal afgezet. Uw koffers worden voor u uit de achterbak getild en u hoeft zich geen zorgen te maken met eigen vervoer naar de luchthaven te rijden. En wilt u bij terugkomst weer door ons worden opgehaald? Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden.Goedkoopste airportservice taxi Giesbeek

Comfort

Wij doen er alles aan om u een comfortabele taxirit van en naar Giesbeek te bezorgen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer 1. Al onze chauffeurs worden hierin opgeleid en zijn allen gediplomeerd. Zij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en nemen de tijd wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Om van Giesbeek met de taxi naar andere plaatsen in Nederland te rijden, is het belangrijk om met een goed GPS-systeem te werken. Al onze taxi´s zijn daarmee uitgerust, zodat de chauffeur u op tijd ophalen en afzetten bij uw bezoekadres.

Reserveren

Wanneer u meteen een taxi wilt reserveren, dan kan dat via dit formulier. Voor meer informatie of vragen, kunt u ons direct bellen of mailen. We staan u graag te woord:

026 2 606 606 of info@taxi-startax-arnhem.nlTaxi Giesbeek contact

Heeft u vragen of opmerkingen?