Dronken taxichauffeur gepakt in Arnhem Centrum

ARNHEM – Tijdens een taxicontrole in de nacht van zaterdag op zondag is een taxichauffeur tegen de lamp gelopen omdat hij te veel alcohol op had.

De bestuurder van de taxi had bijna drie keer de maximale waarde aan alcohol in zijn bloed. Daarmee vervoerde hij ook zijn klanten in Arnhem. Zijn rijbewijs en chauffeurskaart zijn meteen ingevorderd.

Hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

 

Taxichauffeur licht zijn klanten op bij controle in Arnhem

ARNHEM – Een taxichauffeur die in de nacht van zaterdag op zondag in Arnhem werd gecontroleerd, heeft zijn klanten oplicht. Dit bevestigd de politie. Klanten moesten hem te veel betalen voor zijn ritten omdat hij de verkeerde bandenmaat onder zijn taxi had gemonteerd.

Deze chauffeur had een andere bandenmaat dan dat op zijn keuringsbewijs stond aangegeven. Hierdoor gaf de taximeter niet het juiste afstand aan waardoor klanten hem te veel geld moesten betalen.

Hij heeft een boete gekregen van 900 euro.

 

Taxi in Arnhem rijdt 104 km/u te hard; rijbewijs kwijt

s_NKM_111118-16

ARNHEM – Tijdens een taxicontrole van de politie in Arnhem, waarbij onder andere een taxichauffeur werd gepakt die met teveel drank op achter het stuur zat, is ook een bestuurder staande gehouden omdat hij meer dan 100 kilometer per uur te hard reed.

De controle vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Een taxichauffeur die meerdere malen aandacht trok door asociaal hard te rijden werd gevolgd en kon worden geklokt op een snelheid van 184 kilometer per uur daar waar 80 is toegestaan.

Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De officier van justitie zal de hoogte van de boete bepalen.

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heeft u vragen of opmerkingen?