Zakelijk

Naast de particuliere sector, richt Taxi Arnhem Centrale zich ook op de zakelijke dienstverlening. Bent u als zakenman uit Arnhem vaak onderweg en wilt u stipt op tijd op uw afspraak verschijnen? Overdenk dan een comfortabele taxirit met Taxi Arnhem Centrale. Daarnaast bieden wij ook airportservice naar alle luchthavens in Nederland en daarbuiten. Wanneer u met regelmaat het vliegtuig pakt, is dat een groot gemak. U kunt er van op aan dat u snel en veilig vervoerd wordt en ruim op tijd op uw afspraak aankomt. Daarbij kunnen wij u, dat onze tarieven zeer gunstig zijn.Taxi Arnhem Zakelijk naar luchthavens

 

Luchthaven vervoer

Reizen u en uw zakenrelaties vaak per vliegtuig naar belangrijke meetings in Nederland en Europa? In dat geval is het luchthaven vervoer van Taxi Arnhem Centrale ongetwijfeld iets voor u. Per luxe taxi brengen wij u naar alle Nederlandse luchthavens en die van onder andere Düsseldorf, Brussel en Frankfurt. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Vanuit Arnhem wordt Europa zo een heel stuk kleiner. Wij werken alleen met zeer ervaren en gediplomeerde chauffeurs, die u en uw zakenrelaties snel en veilig van en naar Arnhem vervoeren.Taxi Arnhem Zakelijk Airport

Betalingsgemak

Voor de zakelijke markt biedt Taxi Arnhem Centrale een zeer gunstige service. U kunt bij ons namelijk op rekening betalen. Dat is gemakkelijk wanneer u vaker van onze dienstverlening gebruik maakt. Per maand tellen wij de taxiritten op, waarvan u gebruik gemaakt hebt. Daarvoor hebben wij wel al uw bedrijfsgegevens nodig, die wij wel vooraf controleren. Na deze check-up kunt u zonder problemen op rekening bij ons betalen. Direct na een taxirit betalen is ook mogelijk. Dat hoeft niet contact, maar kan met een pinpas of creditcard.

Dienstverlening

Hebt u uw bespreking succesvol beëindigd en wilt u met de taxi terug naar Arnhem vervoerd worden? Wilt u met een groep van maximaal 8 personen naar een luchthaven gebracht worden? Verwacht u zakenrelaties die vanaf een station moeten worden opgehaald? Zomaar een aantal situaties, waarvoor u met groot gemak Taxi Arnhem Centrale kunt vragen. Hebt u een ander vervoersprobleem? Ook daarvoor kunnen wij de oplossing bieden. Samen met u kijken we naar wat er allemaal mogelijk is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Taxi Arnhem Centrale, alles weten over luchthaven vervoer van en naar Arnhem of inzicht in onze scherpe prijsstelling? Bel of mail ons gerust. Meteen een aanvraag voor een reservering indienen kan ook:

026 – 2 606 606 of info@taxi-startax-arnhem.nlAirportservice Taxi Arnhem zakelijk

Heeft u vragen of opmerkingen?