Taxi Lunteren Lelystad Airport

24/7 naar Lelystad Airport van Lelystad Airport van Lunteren naar Lunteren

026-848 5275 026-848 5275

TAXI Lelystad Airport

Taxi Lunteren Lelystad Airport Reserveren? De Airport Taxi Service van StarTax Lunteren is gespecialiseerd in taxivervoer van en naar Lelystad Airport. Wij bieden comfortabel en betrouwbaar taxivervoer voor tot wel 8 personen inclusief bagage.
StarTax Lunteren staat 24/7 voor u klaar!

TEL: 020-8800055

Voor al uw reserveringen en prijsopgaves is StarTax Lunteren 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer: 026-848 5275. Tevens zijn wij ook altijd bereikbaar via Whatsapp.
De klantenservice van StarTax Lunteren staat 24/7 tot uw beschikking!

Online Klantenservice

StarTax Lunteren is ook 24 uur per dag bereikbaar middels onze online klantenservice. Op alle online reserveringen ontvangt u tevens een extra 10% korting op de totale ritprijs! Uiteraard kunt u tevens vrijblijvend online een prijsopgave en/of informatie opvragen.

Naar Lelystad Airport

Voor al uw taxivervoer van en naar Lelystad Airport kunt u rekenen op de betrouwbare airport service van StarTax Lunteren. Wij bieden op al het vervoer naar de luchthavens aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 60%! 

Van Lelystad Airport

De taxi’s van StarTax Lunteren staan 365 dagen per jaar tot uw beschikking om u van Lelystad Airport naar Lunteren te brengen. Uw chauffeur staat u op te wachten op het centrale meetingpoint en brengt u comfortabel naar uw eindbestemming.

Lelystad Airport Retour

StarTax Lunteren brengt u niet alleen naar Lelystad Airport, wij komen u ook graag ophalen om u wederom terug naar Lunteren te brengen. Op alle retour reserveringen bieden wij u tevens een extra 10% korting!

Taxi Lunteren Lelystad Airport

Voor al uw airporttaxi vervoer van Lunteren en omstreken naar Lelystad Airport kunt u 365 dagen per jaar rekenen op de betrouwbare airporttaxi service van StarTax Lunteren.
Voor iedere airport transfer bieden wij het juiste taxivoertuig voor u en uw bagage, en uiteraard een ervaren gecertificeerde chauffeur.
StarTax Lunteren biedt op alle diensten voordelige tarieven waardoor u gegarandeerd nooit teveel betaald.
Tevens bieden wij u een vaste prijs aan zodat u vooraf precies weet wat u achteraf moet betalen.

Lelystad AIRPORT TAXI Zakelijk

Ook voor al uw zakelijke taxivervoer staat StarTax Lunteren 24/7 voor u en/of uw clienten klaar.
Voor alle zakelijke vervoersoplossingen van of naar Lelystad Airport geldt dat uw vervoer altijd minimaal 10 minuten vooraf aanwezig is.
Zoals u van StarTax Lunteren mag verwachten bieden wij moderne en comfortabele taxivoertuigen en is uw chauffeur zakelijk en gepast gekleed.
Naast ”rijden op  rekening” kunt u tevens achteraf betalen per factuur.
Uiteraard kunt u tevens aan het einde van de rit per creditcard, pin of contant betalen.

Lunteren Airport Taxi

De Lelystad Airport Taxi Service van StarTax Lunteren biedt u de gelegenheid om onbezorgd en voordelig van of naar ieder vliegveld te reizen.
Of u nu van of naar de luchthaven reist, wij controleren te allen tijden uw vlucht en vluchtgegevens nauwkeurig op eventuele veranderingen.
Ook wanneer uw vlucht is geannuleerd of uitgeweken houden wij u op de hoogte en gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing om u naar uw eindbestemming te vervoeren.
Reserveer nu online of telefonisch en ontvang korting tot wel 60%!

© Copyright 2017 StarTax Arnhem • Alle rechten voorbehouden • Webdesign & Optimalisatie Maasstad Marketing
Bel Ons
App Ons