Taxi Arnhem Schiphol 

Taxi Arnhem Schiphol airport is een goede partner voor uw luchthaventransfer. Gaat u binnenkort met het vliegtuig op vakantie en vertrekt u vanaf de luchthaven Schiphol? Vanaf Arnhem ligt luchthaven Schiphol niet direct naast de deur. Een goede reden om voorafgaand aan uw vlucht een taxi te reserveren. U hoeft niet bang te zijn dat dit prijzig is, want Taxi Arnhem Schiphol airport werkt met zeer scherpe tarieven. Maak daarom gebruik van onze airportservice en reserveer hier een taxi van Arnhem naar Schiphol.

Taxi van Arnhem naar Schiphol

Tarieven

  Enkele reis Retour
1 t/m 4 personen €109* €219*
5 of 6 personen €145 €285
7 of 8 personen €160 €300
Let op:
  • de prijzen met een (*) zijn exclusief btw.
  • de tarieven hierboven zijn al met 65% korting en niet geldig op feestdagen!
  • onze kortingstarieven gelden bij minimaal 24 uur van te voren reserveren.
  • de tarieven zijn gebaseerd vanuit Arnhem en met 1 opstap plaats.

Wilt u meerdere mensen ophalen of vanuit een andere plaats dan Arnhem vertrekken? Geen enkele probleem, hier rekenen wij een kleine toeslag voor.

Zorgeloos taxi?

Hoe fijn is het om zorgeloos op vakantie te gaan. U trekt de voordeur achter u dicht, stapt met uw bagage in de taxi en wordt gereden naar Schiphol. Zonder stress vertrekt u uit Arnhem en u hoeft zich niet te bekommeren om het vinden van een parkeerplek. Met de luchthavenservice van Taxi Arnhem wordt u voor de vertrekhal afgezet. Geen auto die weken op een verlaten parkeerplaats staat en geen gesjouw met koffers. Uw vakantie kan meteen beginnen. En dit alles tegen aantrekkelijke tarieven. U hoeft bovendien niet veel contant geld op zak te hebben, want u kunt heel gemakkelijk met uw pinpas bij Taxi Arnhem betalen.

Zakelijke reiziger

Ook voor de zakelijke reiziger bieden wij onze airportservice aan. Hebt u snel een taxi van Arnhem naar Schiphol nodig? Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar, zodat u altijd van onze dienst gebruik kunt maken. Onze gediplomeerde en ervaren chauffeurs brengen u en/of uw zakenrelaties direct naar Schiphol en halen u desgewenst ook op. Onze airportservice geldt bovendien ook voor andere luchthavens in binnen- en buitenland.

Stipt op tijd

Wij staan gegarandeerd stipt op tijd voor uw deur. Taxi Arnhem Centrale werkt met de modernste GPS-systemen, waardoor we precies weten naar welke locatie we moeten rijden. Door onze luchthavenservice bent u ruimschoots op tijd op Schiphol en kunt u nog rustig taxfree inkopen doen. Indien gewenst halen wij u ook weer op. Dat gaat heel eenvoudig. U geeft uw vluchtnummer en de datum van terugkomst aan ons door en wij weten precies hoe laat wij u bij de aankomsthal moeten opwachten voor een comfortabele rit naar huis.

Meteen reserveren

Wilt u weten voor welke luchthavenbestemmingen de airportservice van Taxi Arnhem Centrale geldt? Wellicht dat u meteen gebruik wilt maken van onze airportservice naar Schiphol. Dan kunt u hier reserveren. Wilt u eerst meer informatie en horen wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail ons gerust, wij staan u graag te woord: 026 – 2 606 606 of info@taxi-startax-arnhem.nl.Taxi reserveren in Arnhem naar Schiphol

Heeft u vragen of opmerkingen?