‘Munckhof behoort tot best geleide bedrijven van MKB’

Gepubliceerd op 04-12-2015 om 08:16
Kantoor Munckhof Groep

Personenvervoerder Munckhof behoort tot de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf in Nederland van 2015. Dat hebben Deloitte, ING en de Rotterdam School of Management dinsdag bekendgemaakt. Deze organisaties zijn verantwoordelijk voor het ‘Best Managed Companies-programma’, waarin de kwaliteit van midden- en kleinbedrijven wordt beoordeeld. In totaal kregen 97 bedrijven deze titel.

Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Munckhof deed dit jaar voor de zevende keer mee en werd door de jury opnieuw geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Deloitte en ING beoordeelden de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de bedrijven.

Beoordeling

Algemeen directeur Tom Roefs van Munckhof: “We vinden het geweldig dat Deloitte en ING ons opnieuw beoordeeld hebben als Best Managed Company. Het is echter vooral een compliment aan onze medewerkers. Wij kunnen als directie een bepaald doel nastreven, maar het zijn de medewerkers die ervoor moeten zorgen dat dit doel ook behaald wordt. Wij zijn vereerd daar leiding aan te mogen geven.

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heeft u vragen of opmerkingen?